Çorum Yaşam
Ne,nerede,ne zaman?

Protokolden Sungurlu Belediyespor’a Tam Destek

Çorum’un 1. Lig’deki tek voleybol temsilcisi Sungurlu Belediyespor, oynadığı karşılaşmada protokolün yoğun desteğini aldı. Çorum İl Emniyet Müdürü Arif Pehlivan, Sungurlu Belediyespor Voleybol Takımı’nın maçını izlemek ve takıma destek vermek amacıyla Sungurlu’ya geldi.
Mahmut Atalay Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmayı tribünden takip eden İl Emniyet Müdürü Pehlivan’a; Çorum İl Emniyet Müdür Yardımcısı Mete Bayrak, Sungurlu Belediye Başkanı Muhsin Dere, Belediye Başkan Yardımcısı ve Sungurlu Belediyespor Kulüp Başkanı Ahmet Haşim Özsaray, Sungurlu İlçe Emniyet Müdürü Murat Önder, İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı ve Başkomiser Hatice Sağlam, Sungurlu Haber Gazetesi İmtiyaz Sahibi ve Ülkü Ocakları Sosyal Farkındalık Birim Başkanı Volkan Hançeroğlu ile çok sayıda vatandaş eşlik etti.
Protokol üyeleri, maç boyunca Sungurlu Belediyespor’u destekleyerek sporculara moral verdi. Tribünlerde oluşan coşkulu atmosfer, ilçede spora verilen önemi bir kez daha gözler önüne serdi.
Yetkililer, Sungurlu Belediyespor’un elde ettiği başarıların gurur verici olduğunu belirterek, takıma desteklerin süreceğini ifade etti.
Dikkatinizi Çekebilir:

Cevap Bırakın