Bizi sosyal medyada takip edin
CHP Çorum İl Başkanı Av. Dinçer Solmaz: “KÖYDES seçimlerinde Veli Uysal ve Ömer Boyraz adayımız”
Çorum Merkez Köylere Hizmet Götürme Birliği (KÖYDES) seçimlerinin 13 Mayıs 2026 Çarşamba günü Devlet Tiyatro Salonu’nda gerçekleştirileceği bildirildi. Genel kurulda, birlikte görev alacak 2 il genel meclis üyesi ile 2 muhtar temsilcisi seçimle belirlenecek.
CHP Çorum İl Başkanı Av. Dinçer Solmaz, KÖYDES Encümen Üyeliği için partilerinin adaylarını kamuoyuna duyurdu. Solmaz, “İl Genel Meclisi Grup Başkanvekilimiz Veli Uysal ile Meclis Üyemiz Ömer Boyraz’ı KÖYDES encümen üyeliği için aday gösteriyoruz.” dedi.
“TÜM DELEGELERDEN DESTEK BEKLİYORUZ”
Açıklamasında adaylara başarı dileklerini ileten Solmaz, “Veli Uysal ve Ömer Boyraz’a başarılar diliyorum. Tüm KÖYDES delegelerinden adaylarımıza destek bekliyoruz.” ifadelerini kullandı.
KÖYDES seçimlerinin, köylere yönelik hizmetlerin planlanması ve yürütülmesinde önemli rol oynayan encümen yapısını belirleyeceği kaydedildi.

