Bizi sosyal medyada takip edin
Çorum SMMO Başkanı Ceyhan Baran, 10 Kasım Mustafa Kemal ATATÜRK’ü anma günü mesajı yayımladı.
Baran mesajında, Türk İstiklal Mücadelesinin Büyük Önderi, Cumhuriyetimizin kurucusu, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ ü, ebediyete intikalinin 84. yıl dönümünde saygıyla anıyoruz dedi.
10 Kasım, bir ülkenin onur ve haysiyetini koruyarak, çağdaş ve örnek bir Cumhuriyet haline getirilebileceğini bütün dünyaya gösteren Atatürk’ü anma günü olduğu kadar, aynı zamanda O’nun ideallerini gerçekleştirme konusundaki kararlılığı gösterme günüdür diyen Baran,
Bugün yapılması gereken; Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘’ Beni görmek mutlaka yüzümü görmek değildir. Benim fikirlerimi, duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız bu yeterlidir.’’ fikrinden hareketle, onun mirasını geleceğe taşıyabilmek için, uğrunda binlerce şehit verdiğimiz vatanımıza ve bağımsızlığımıza her şart altında sahip çıkmak, Cumhuriyetimizin değerlerini, kazanımlarını korumak, kollamak ve yeni nesillere aktararak yaşatmaktır.
Bu duygu ve düşüncelerle Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, vatan uğruna canlarını hiç düşünmeden veren kahraman şehitlerimizi, gazilerimizi, dava ve silah arkadaşlarını, İstiklal mücadelemizin tüm kahramanlarını bir kez daha rahmet ve şükranla anıyorum.