Çorum Yaşam
Ne,nerede,ne zaman?

Ceylan ve Soylu, Yangın bölgesinde incelemelere devam etti.

AK Parti Çorum Milletveki ve MKYK Üyesi Ahmet Sami Ceylan, yangın felaketinin yaşandığı Muğla Marmarise bağlı Hisarönü mahallesi ve Bodrum ilçelerine gitti.
Ak Parti Genel başkan yardımcısı Çiğdem Karaarslan ile birlikte yangın bölgelerinde incelemelerde bulunanÇorum Milletvevili ve MKYK üyesi Ahmet Sami Ceylan, İçişleri bakanı Süleyman soylu’nunda bölgeye intikal etmesiyle birlikte yangın bölgelerinde söndürme ve soğutma çalışmalarını birlikte takip ederek halkın sorunları ve taleplerini dinlediler.
Milletvekili Ceylan, Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaarslan, Milletvekilleri ve Muğla İl Başkanı Kadem Mete ile birlikte yangından etkilenen Marmaris Turgutlu Köyünde vatandaşlarla bir araya geldi.
Ziyaretin ardından bir açıklama yapan Milletvekili Ceylan, Bazı noktalarda hala kontrol altına alınamayan yangınları söndürmek için devletin tüm imkanları seferber ettiğini söyledi.
Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, yangınlara şu anda 13 uçak, 9 İHA, 45 helikopter, 1 insansız helikopter, 708 arazöz ve su tankeri, 120 iş makinası ile yaklaşık 5 bin personelin müdahale ettiğini açıkladı.
Ceylan, “Vatandaşlarımız müsterih olsunlar;
Devletimiz, tüm imkanlarıyla vatandaşının yanındadır, emrindedir ve destekçisidir” diyen Ceylan, hiçbir vatandaşı mağdur etmeyecek şekilde yaraların en kısa sürede sarılacağını dile getirdi.

 

Dikkatinizi Çekebilir:

Cevap Bırakın