Bizi sosyal medyada takip edin
Kamu Kurumlarına 57.000 Maske Dağıtıldı.
Çorum valiliği vefa sosyal destek grubu kamu kurum ve kuruluşlarında görev yapan personele dağıtılmak üzere 57.000 adet maske dağıttı.
konuyla ilgili yapılan açıklamada, Valiliğimizce temin edilen 57.000 adet maske, il ve ilçelerimizde görevi başında bulunan resmi kurum çalışanlarımıza, merkez belediyemize, vefa sosyal destek gruplarındaki görevlilere, kolluk personeline, evde ödeme yapan PTT görevlilerine, ayrıca pazar ihtiyaçlarını temin için pazarlara gelen vatandaşlarımıza dağıtılmak üzere emniyet görevlilerimize teslim edilmiştir denildi.
Toplumun büyük bir kesimiyle irtibatta olan bu gruptaki görevlilere maske dağıtımı büyük bir önem arz etmektedir. İhtiyaç halinde maske dağıtımı devam edecektir. Kamuoyunun bilgisine sunulur, denildi.