Çorum Yaşam
Ne,nerede,ne zaman?

Gazi caddesi üzerinde bir vatandaş kendini yakmak istedi.

Çorum Merkez Gazi caddesi üzerinde 14 Nisan tarihinde  19:15  saatlerinde bir vatandaş  kendini  yakma girişiminde bulundu.
Sokak arasından elinde benzin bidonu ile caddeye çıkan şahıs kendini yakacağını söyleyerek bağırmaya başladı. Olayı gören bir basın mensubunun çekim yaptığını gören şahıs ne çekiyorsun diyerek tepki gösterdi.
Basın mensubunun neden kendini yakmak istiyorsun sorunlarını anlat yayınlayacağım demesi üzerine mağdur olduğunu, kendisini tehdit etmek suçladıklarını, sorunlarına çare bulamamaktan şikayat etmeye başladı.
Olayı gören vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine Polis, 112 acil ve itfaiye ekipleri geldi.
Olay yerine Polisin geldiğini gören basın mensubu şahsı konuşturmaya devam etti . Arkadan sessizce yaklaşan polis memurları elinde bulunan benzin dolu bidonu  ilk müdahale ile yere düşürdükten sonra şahsı etkisiz hale getirdi.
İsmi öğrenilemeyen vatandaş, ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü.

Dikkatinizi Çekebilir:

Cevap Bırakın